tag:blogger.com,1999:blog-3240538952032422463.post578056888970886140..comments2011-01-06T15:12:09.683+01:00Comments on Kenyereim java: Sajt pillanatok alattDettihttp://www.blogger.com/profile/07052137865240099991noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3240538952032422463.post-11274381184864233202010-02-26T16:25:24.298+01:002010-02-26T16:25:24.298+01:00Köszi, Orsi, mindjárt helyesbítem a bejegyzést, mo...Köszi, Orsi, mindjárt helyesbítem a bejegyzést, most még csak ismerkedek ezekkel a fogalmakkal, amit például az is eléggé megnehezít, hogy német szakirodalmat vettem hozzá. Már próbálkoztam az oltós sajtkészítéssel is, született gomolyám, füstölt sajtom, meg parenyicám is.Dettihttps://www.blogger.com/profile/07052137865240099991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3240538952032422463.post-31949489319398942642010-02-26T09:35:15.026+01:002010-02-26T09:35:15.026+01:00Detti, tejsavó marad vissza, azt hiszem az nem ugy...Detti, tejsavó marad vissza, azt hiszem az nem ugyan az mint az író!<br />Krisnások ebben főzik meg a rizst, nagyon finom lesz benne, én is ezt szoktam, ha frissítőt készítenek, akkor, úgy teszik, mintha limonádét csinálnának, vagy paradicsomlevet, vagy friss mentával tea félét. Szóval a visszamaradt jó pár liter tejsavó felhasználási lehetősége szerteágazó, határt csak a fantáziánk szabhat!Orsihttps://www.blogger.com/profile/06893450038514195221noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3240538952032422463.post-66649029490175176162010-02-25T13:31:28.066+01:002010-02-25T13:31:28.066+01:00nagyon finom volt és nagyon örülök,hogy elkezdtél ...nagyon finom volt és nagyon örülök,hogy elkezdtél sajtot készíteniAnonymousnoreply@blogger.com